ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Εξετάζεται ο Ανχελέρι από τον Παναθηναϊκό

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλαγα, Μάρκος Ανχελέρι, αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Οι απαιτήσεις της Μάλαγα θα κρίνουν την υλοποίηση της μεταγραφής. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Μάρκος Ανχελέρι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις της λίστας.

Ο 32χρονος στόπερ της Μάλαγα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει προηγηθεί προεργασία με την υπόθεση του.

Το όνομα του Αργεντινού αμυντικού έφερε στην επιφάνεια η ηλεκτρονική έκδοση της αργεντινικής εφημερίδας "Ole", αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί σε ελληνική ομάδα, χωρίς να ξεκαθαρίζει σε ποια.

Ωστόσο, από το ρεπορτάζ του Sport24.gr προκύπτει ότι ο Ανχελέρι έχει προταθεί στους Φύσσα και Βόκολο εδώ και αρκετές ημέρες και έχει προκριθεί ως μία πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν.

Ωστόσο, ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάλαγα έως τον Ιούνιο του 2016 και του έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης για άλλη μία σεζόν. Παράλληλα, όμως, έχει ενημερωθεί από τους διοικούντες ότι μπορεί να αποχωρήσει, εάν φέρει μία καλή προσφορά.

Το "κλειδί" για την απόκτηση έγκειται στις απαιτήσεις που θα προβάλουν οι Ανδαλουσιανοί, αλλά και στον τρόπο αποπληρωμής του ποσού που θα ζητήσουν. Αυτό περιμένουν να μάθουν και στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν με τη διαπραγμάτευση.

Όσον αφορά τις απολαβές του Ανχελέρι, αυτές κυμαίνονται εντός των χρημάτων που προτίθενται να δαπανήσουν οι Φύσσας και Βόκολος για τον βασικό κεντρικό αμυντικό.

Προς το παρόν, ο Ανχελέρι έχει μεταβεί στην Αργεντινή και απολαμβάνει τις διακοπές του, όμως, έχει προσεγγιστεί από τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν πρόεδρο της Εστουντιάντες, με σκοπό να συνεργαστούν.

Ο Ανχελέρι γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1983 στην πόλη Τρέιντα ντε Αγκούστο, έχει ύψος 1.82μ. και χρησιμοποιεί κυρίως το δεξί πόδι. Είναι Αργεντινός αλλά διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, ενώ, εντυπωσίασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις εμφανίσεις του στην Εστουντιάντες. Από τον Ιούλιο του 2013 αγωνίζεται στη Μάλαγα και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 22 συμμετοχές στην Primera Divizion και 6 στο Copa del Rey.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ