ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει τις περιπτώσεις των Βάσελ και Γέλεν ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει τις περιπτώσεις των Βάσελ και Γέλεν ο Παναθηναϊκός

Μετά το ναυάγιο και με τον Κρις Μπόιντ στον Παναθηναϊκό εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ντάριους Βάσελ και Ιρένιου Γέλεν.

Ο Παναθηναϊκός παρότι τελικά είχε το δικαίωμα να αποκτήσει τον Κρις Μπόιντ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στην Αμερική δεν τα βρήκε τελικά με τον Σκοτσέζο καθώς ο Μπόιντ ζήτησε ως προκαταβολή 40-50.000 ευρώ και από το Τριφύλλι δεν είχαν να του τα δώσουν μπροστά.

Έτσι οι πράσινοι έχουν στραφεί και εξετάζουν άλλες λύσεις ελεύθερων φυσικά ποδοσφαιριστών με έναν εξ αυτών όχι μόνο να είναι απλά ελεύθερος αλλά να έχει να παίξει από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο λόγος για τον 32χρονο Ντάριους Βάσελ, παίκτης με μεγάλη καριέρα και ο οποίος στο παρελθόν έχει παίξει μέχρι και στην Εθνική Αγγλίας αλλά πλέον η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.

Ο Βάσελ αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ και στην Λέστερ από το 2010 έως το 2012 όταν και έμεινε ελεύθερος χωρίς εν συνεχεία να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι 8 μήνες χωρίς ομάδα, προπονείται μόνος του και φυσικά είναι εύλογο το ερώτημα αν αποκτηθεί πότε θα είναι έτοιμος.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχουμε ήδη μπει στον Φεβρουάριο, απομένουν μόλις 10 παιχνίδια για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα έξι σε περίπτωση που το Τριφύλλι μπει στα πλέι οφ.

Η δεύτερη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ιρένιου Γέλεν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ποντπεσκίτζιε αλλά ο 31χρονος Πολωνός άσος το τελευταίο διάστημα έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και αυτοί αποτελούν τροχοπέδη.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει και τις δυο περιπτώσεις ενώ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Βάσελ προκειμένου να μην χαθεί και άλλος χρόνος.

Ο άγνωστος Χ

Την ίδια ώρα όμως υπάρχει και ένας ακόμη φορ για τον οποίο γνωρίζουν ελάχιστοι και με τον οποίο σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε πιο προχωρημένες επαφές. Χωρίς μάλιστα να αποκλείουν ακόμα και στα επόμενα δυο 24ωρα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και ποια θα είναι η τελική επιλογή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που κινούνται για να κλείσουν το κενό στην επίθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ