ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζει την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία ο Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη θέση των ακραίων βρίσκεται και ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας, Ματέο Εζεκιέλ Γκαρσία. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενίσχυση του και έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Οι πράσινοι εξετάζουν προσεχτικά την περίπτωση του Ματέο Εζεκιέλ Γκαρσία που αγωνίζεται στην Λας Πάλμας για την ενίσχυση του αριστερού ακραίου.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 10 Σεπτέμβρη 1996 και το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή από την Κόρδοβα για την Λας Πάλμας. Εκεί όπου στη διάρκεια της χρονιάς είχε 19 συμμετοχές (8 ως βασικός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ σημείωσε δύο γκολ. Αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και προορίζεται για το αριστερό "φτερό" της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Φυσικά η περίπτωση του απασχολεί τους πράσινους, μόνο με το σενάριο του δανεισμού, και μάλιστα δεν είναι εύκολη καθώς αρκετές ομάδες στην Ισπανία ερίζουν για την απόκτηση του. Ο 21χρονος άσος όμως αρέσει στον Ουζουνίδη, ταιριάζει στα θέλω του και δεν αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό να κάνουν ότι μπορούν για να τον πείσουν να έλθει στην Ελλάδα και το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ