ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εξετάζει Λάμπρου η Τζένοα"

"Εξετάζει Λάμπρου η Τζένοα"
Λάμπρου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη λίστα της Τζένοα βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport". Υπό παρακολούθηση ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο στο "τριφύλλι" εκπνέει το καλοκαίρι.

Από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Τζένοα είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Αυτό αναφέρεται στην ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport". Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός που μέχρι το καλοκαίρι ανήκει στον Παναθηναϊκό φέρεται να εξετάζεται από την ομάδα της Γένοβας.

Διόλου απίθανο το σενάριο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο εκπρόσωπός του, Λάμπρος Χούτος, έχει άκρες στην Ιταλία, καθώς κατά το παρελθόν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πέρασε από Ρόμα, Ίντερ, Αταλάντα, Ρετζίνα και Βάλε Τζοβένκο.

"Εξετάζει Λάμπρου η Τζένοα"

Ο νεαρός ποδοσφαριστής δεν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ τελευταία δεν έμπαινε ούτε στις αποστολές της ομάδας στο Κύπελλο, παρότι κάθε ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να έχει τουλάχιστον δύο παίκτες από την Κ20 στη 18άδα των αναμετρήσεων στον συγκεκριμένο θεσμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ