ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάσεις και εξιτήριο ο Ουζουνίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Στο νοσοκομείο λόγω έντονων στομαχικών διαταραχών πήγε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μία μέρα μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" διανυκτέρευσε στο "Υγεία" και πήρε σήμερα εξιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο το περασμένο Σάββατο (28/10). Και ενώ στο "τριφύλλι" άφησαν στην άκρη τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επικράτηση κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο, δεν συνέβη το ίδιο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μία μέρα μετά το ντέρμπι, την Κυριακή (29/10), ο τεχνικός των "πρασίνων" υπέφερε από έντονες στομαχικές διαταραχές, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε αναλυτικές εξετάσεις και μάλιστα πέρασε το βράδυ στο "Υγεία".

Σύμφωνα με τη διάγνωση, ο 49χρονος προπονητής υπέστη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κάτι που προφανώς και οφειλόταν στην πίεση και στο άγχος από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το πρωί της Δευτέρας (30/10) πήρε εξιτήριο και πρόλαβε να δώσει το παρών στο τελευταίο μέρος της πρωινής προπόνησης της ομάδας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ