ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξάρθρωση ώμου ο Κότσαρης, τέσσερις μήνες εκτός

Εξάρθρωση ώμου ο Κότσαρης, τέσσερις μήνες εκτός

Άτυχος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης που είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ομόνοια καθώς εδώ και δυο εβδομάδες έχει χειρουργηθεί στον ώμο εξαιτίας τραυματισμού του στην προπόνηση του Κυπριακού συλλόγου.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Κωνσταντίνου Κότσαρη με τον 20χρονο γκολκίπερ που είχε δοθεί ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Ομόνοια να παθαίνει εξάρθρωση στον ώμο πριν είκοσι μέρες περίπου και να υποβάλλεται σε εγχείριση αποκατάστασης της ζημιάς που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός γκολκίπερ σε μια προπόνηση της Ομόνοιας στην προσπάθεια του να αποσοβήσει ένα γκολ έπεσε στην αριστερή του πλευρά και χτύπησε στον αριστερό του ώμο με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να δείχνουν εξάρθρωση ώμου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, συνομίλησε με τον αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον ενημέρωσε για τον τραυματισμό του Κότσαρη και αποφασίστηκε η επέμβαση αλλά και η αποθεραπεία του αρχικά να γίνει στην Αθήνα από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού όπου και ανήκει άλλωστε ο 20χρονος γκολκίπερ.

Έτσι και έγινε με τον νεαρό τερματοφύλακα στον οποίο πιστεύουν αρκετά στον Παναθηναϊκό να περνάει την πόρτα του χειρουργείου πριν δυο εβδομάδες σχεδόν με τον γιατρό του τριφυλλιού κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα να κάνει την αποκατάσταση της ζημιάς και τον Κότσαρη πλέον να φοράει ειδικό νάρθηκα και να κάνει θεραπείες υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Ο χρόνος αποκατάστασης του νεαρού κίπερ εκτιμάται στους τέσσερις μήνες καθώς θα πρέπει ο ώμος να "δέσει" και εν συνεχεία να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ