ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εξάρι" και γκολκίπερ οι προτεραιότητες Στραματσόνι

"Εξάρι" και γκολκίπερ οι προτεραιότητες Στραματσόνι
Μέλο

Οι δύο θέσεις στις οποίες θα επιδιώξει να ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του τερματοφύλακα και του αμυντικού μέσου. Στα υπόψιν ο Φελίπε Μέλο. (VIDEOS).

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός "εξαριού". Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν να αποκτήσουν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις, αφού εκεί θεωρεί ο Αντρέα Στραματσόνι ότι εντοπίζονται οι κυριότερες ανάγκες του Τριφυλλιού.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται για τη θέση "6" είναι ο Φελίπε Μέλο, ενώ ήδη έχουν προταθεί ουκ ολίγοι αμυντικοί μέσοι στον Ιταλό τεχνικό που ασφαλώς έχει τεράστια ατζέντα. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος μέσος (είναι γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1983) δεν υπολογίζεται στην Ίντερ, όπου άλλωστε εφέτος έχει παίξει σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλα τρία στο Europa League.

Ο διεθνής μέσος πήρε μεταγραφή στους "νερατζούρι" τον Αύγουστο του 2015 από τη Γαλατάσαράι, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φλαμένγκο, Κρουζέιρο, Γκρέμιο, Μαγιόρκα, Ράθινγκ Σανταντέρ, Αλμερία, Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Έχει παίξει 22 φορές με την Εθνική του ομάδα και έχει σημειώσει 2 γκολ.

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι, να τελεί υπό πίεση στον Παναθηναϊκό, δεν παύει όμως να ετοιμάζει τη λίστα του ενόψει Ιανουαρίου, ευελπιστώντας ότι έως τότε θα είναι στην ομάδα και εκμεταλλευόμενος τις σχέσεις που διατηρεί με την Ίντερ - και γενικά στην ιταλική αγορά - θα μπορέσει να φέρει στο "τριφύλλι" τον Μέλο κι άλλους παίκτες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ