ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξαλλος στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά. Πιο εκνευρισμένος από ποτέ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που κατηγορούσε και τον εαυτό του.

Μετά το 56' στο παιχνίδι της Λιβαδειάς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειχνε παραδομένος στις σκέψεις του και σαν να μην μπορεί να αντιδράσει για ότι γινόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη λήξη της αναμέτρησης όμως και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο 49χρονος τεχνικός ήταν έξαλλος με όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ουζουνίδης φώναζε σε όλους όσους βρίσκονταν στα αποδυτήρια, παίκτες, συνεργάτες για την εικόνα των πράσινων εντός αγωνιστικού χώρου και μεταξύ άλλων τους είπε: "Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Τι είναι αυτά που γίνονται, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλο παιδικά λάθη κάνουμε και τρώμε γκολ. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή".

Ο Ουζουνίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση στην οποία δεν τον είχαν δει ξανά άπαντες στο τριφύλλι. Πιο εκνευρισμένος από ποτέ! Κατηγορώντας ακόμη και τον εαυτό του, μονολογώντας και φωνάζοντας. Το μίγμα στενοχώριας - οργής εκρηκτικό, λίγο μετά την ήττα με 3-2 από τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ