ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Καμπέσας για Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καμπέσας εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης, έχει μια φλεγμονή στο πόδι, και δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη με τον Έλληνα τεχνικό καθημερινά να μετράει μια νέα απώλεια.

Αυτή τη φορά ήταν ο Μπράιαν Καμπέσας αυτός που εγκατέλειψε το πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Ακρίτες είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ έκανε απευθείας εξετάσεις την Πέμπτη, υπέρηχο υψηλής ανάλυσης, όπου διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μια φλεγμονή στη μυϊκή περιτονία του ορθού μηριαίου. Τουλάχιστον όμως απέφυγε την θλάση. Στον Καμπέσας δόθηκε αγωγή και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή αλλά φαντάζει δύσκολο να μπορέσει να είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Η απουσία του ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μολίνς, Λουτσιάνο που την Πέμπτη έκαναν θεραπεία και στους Μολέντο, Μουνιέ, Σιλά και Κότσαρη που την Πέμπτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά ο τραυματισμός του Καμπέσας αφήνει ακόμα πιο γυμνή την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη και φυσικά της αναμέτρησης του Κυπέλλου που θα ακολουθήσει με την Λαμία.

Ο Ουζουνίδης είναι αναγκασμένος για ένα ακόμη παιχνίδι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να βρει τι θα κάνει στην επίθεση του Παναθηναϊκού όπου έχει πλέον λιγοστές επιλογές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ