ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε ο Μουνιέ, ψάχνει και στόπερ

Έκλεισε ο Μουνιέ, ψάχνει και στόπερ

Ο 29χρονος εξτρεμ, Άντονι Μουνιέ δέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού και έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, ενώ η αναζήτηση του Ουζουνίδη συνεχίζεται για το κέντρο της άμυνας.

Το μεταγραφικό κρεσέντο του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιακούμπα Σιλά, επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Άντονι Μουνιέ και ο Γάλλος εξτρέμ θα αποτελέσει την ενδέκατη μεταγραφή για το καλοκαίρι του 2017!

Ο Παναθηναϊκός και η Μπολόνια είχαν συμφωνήσει από το πρωί της Τετάρτης (30/8) για τον ποδοσφαιριστή και απέμενε η θετική απάντηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού. Διότι μέχρι στιγμής, αυτός είχε αρνηθεί δύο προτάσεις του Τριφυλλιού το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Μουνιέ είπε το "ναι" λίγο πριν το μεσημέρι και αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ, ενώ η Μπολόνια θα λάβει ένα ποσό για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Γάλλου.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε για την απόκτηση του Μουνιέ με κανονική μεταγραφή και η Μπολόνια συναίνεσε και θα διακόψει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή, που έληγε τον Ιούνιο του 2018. Ήταν κάτι που επιθυμούσε και ο Μουνιέ, ώστε να μην ψάχνεται ξανά το επόμενο καλοκαίρι.

Οι συζητήσεις για τον Μουνιέ και τον Νίνκοβιτς έφτασαν στο τελικό στάδιο τους, αλλά από τη στιγμή που δέχτηκε ο Γάλλος δεν τέθηκε δίλημμα, διότι αυτός ήταν ο πρώτος στόχος του Ουζουνίδη από την πρώτη στιγμή.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει την ενίσχυση του με τον Μουνιέ. Ο Ουζουνίδης θέλει έναν κεντρικό αμυντικό και διερευνώνται περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά, προκειμένου ο παίκτης που θα έρθει, να μπορεί να βοηθήσει άμεσα και να μην χρειαστεί προσαρμογή.

Προς το παρόν, ο Ουζουνίδης είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για έναν στόπερ, παρότι τα οικονομικά είναι πολύ πιεσμένα και δεν έχει αρκετά χρήματα για να επιλέξει με άνεση.

Photo credits: AP Photo/Gianfilippo Oggioni

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ