ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνει Καλτσά ο Παναθηναϊκός

Κλείνει Καλτσά ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καλτσάς. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και πιθανότατα ο παίκτης θα ενσωματωθεί από το καλοκαίρι στην ομάδα του τριφυλλιού.

Ήταν ένα "φλερτ", το οποίο διαρκούσε από την αρχή της σεζόν. Οι καλές εμφανίσεις του Καλτσά στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Βέροιας και τα 6 γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής, έκαμψαν κάθε ενδοιασμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση...

Προσέγγισαν και συμφώνησαν με τον παίκτη (για το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του), θεωρώντας ότι μπορεί να αφομοιώσει άμεσα την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Νίκος Καλτσάς μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και να γίνει μέλος όλων των διατάξεων, αναφορικά με το σχήμα που θα επιλέξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Γεννημένος στις 3 Μαϊου 1990, ο Νίκος Καλτσάς θα αφήσει για πρώτη την ομάδα της γενέτειράς του, στην οποία αγωνίζεται από το 2007-08! Σε 72 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία έχει σημειώσει 12 γκολ, εκ των οποίων τα μισά φέτος!

Με τη Βέροια έχει αγωνιστεί και σε Β', Γ' κατηγορία. Συνολικά σε 170 εμφανίσεις έχει σημειώσει 31 γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ