ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε φιλικό με τον Άρη ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε φιλικό με τον Άρη ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη το Σάββατο (3/9) στη Θεσσαλονίκη, σε φιλική αναμέτρηση. Τη Δευτέρα αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις.

Τουλάχιστον μέχρι το Σαββατοκύριακο (10-11/9) η Superleague δεν πρόκειται να αρχίσει και προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διατηρηθεί σε αγωνιστική δραστηριότητα, ζήτησε την διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης.

Μετά από συνεννοήσεις, κλείστηκε παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", το Σάββατο (3/9). Παρότι ο αντίπαλος δεν είναι ο πιο δυνατός, εντούτοις το ματς θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, σε μία δυνατή έδρα, σύμφωνα με την επιθυμία του Στραματσόνι.

Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η αποστολή να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα αυθημερόν. Δηλαδή, να μεταβεί το πρωί του Σαββάτου και να επιστρέψει το βράδυ μετά τη λήξη του. Ωστόσο, αυτό θα αποφασιστεί στις επόμενες μέρες.

Τελευταία ελεύθερη μέρα

Η Κυριακή (28/8) είναι η τελευταία ελεύθερη μέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο τριήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής τους περιμένει τη Δευτέρα (29/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία για το ματς με τον Άγιαξ, παρότι υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ