ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε εισιτήρια για Βραζιλία ο Μολέντο

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει κλείσει εισιτήρια σήμερα (19/1) για τη Βραζιλία παρά το γεγονός ότι ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει βρει με την Ιντερνασιονάλ.

Τις τελευταίες εν Ελλάδι ώρες του φέρεται να διάγει ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του αφού έχει κλείσει εισιτήρια για να πετάξει σήμερα με προορισμό την πατρίδα του.

Αυτή είναι μία ακόμα εξέλιξη στο σίριαλ με τον Μολέντο το οποίο μένει να δούμε πότε θα ολοκληρωθεί, μιας και ουδείς μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος για τις πράξεις του 31χρονου στόπερ.

Το επισημαίνουμε αυτό διότι παρά το γεγονός ότι ο 31χρονος στόπερ φεύγει για την πατρίδα του δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ιντερνασιονάλ. Αντίθετα, υπάρχει μία σημαντική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και αυτό φάνηκε στις τελευταίες τους επαφές που υπήρξαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (18/1).

Οι πράσινοι από την πλευρά τους αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ για να παραχωρήσουν από τώρα τον παίκτη, ενώ μέσα στη συμφωνία θέλουν να μπει και το χρέος των 144.000 ευρώ που έχουν προς τον Μολέντο (είτε να τα χαρίσει ο 31χρονος στόπερ είτε να τα καλύψουν οι Βραζιλιάνοι). Από την άλλη η τελευταία πρόταση της Ιντερνασιονάλ ήταν 150.000 ευρώ.

Βέβαια, το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος θα φύγει σήμερα για την πατρίδα του μαζί με την αδερφή του, Ραφαέλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την πλευρά της βραζιλιάνικης ομάδας ως ένας ακόμα μοχλός πίεσης για το μέλλον του παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι η δύο πλευρές (Μολέντο και Ιντερνασιονάλ) έχουν υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας για τον ερχόμενο Ιούλιο όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ