ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάζονται οι προσφυγές των Τελάντερ και Βέμερ

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα συνεδριάσει για την εκδίκαση των προσφυγών των Βέμερ και Τελάντερ και ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει συμβιβαστικές προτάσεις.

Ακόμα μία Τετάρτη (7/3) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα περάσει ο Παναθηναϊκός... Στο πινάκιο περιλαμβάνονται οι εκδικάσεις των προσφυγών των Γενς Βέμερ (14:30) και Ράσμους Τελάντερ (15:30), που είχαν αναβληθεί μία εβδομάδα νωρίτερα.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε επαφές με τους δικηγόρους των δύο ποδοσφαιριστών την Τρίτη (6/3), κατέθεσε προτάσεις για συμβιβασμό και περιμένει τις απαντήσεις πριν από τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Πάντως, ακόμα και στο αρνητικό σενάριο, επειδή οι διαφορές στη διαπραγμάτευση είναι συζητήσιμες, η ΠΑΕ προσδοκά ότι οι παίκτες θα συναινέσουν σε νέα αναβολή.

Ασφαλώς, η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση διεξάγεται μεταξύ των διοικούντων και του Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός διεκδικεί 600.000 ευρώ (500.000 ευρώ ως αποζημίωση και 100.000 ευρώ για την Εφορία του) και ζητά περίπου τα μισά εφάπαξ, ώστε να δεχτεί "κούρεμα" στην οφειλή και διακανονισμό για τα υπόλοιπα.

Αντίθετα, στον Ράσμους Τελάντερ οφείλονται 93.000 ευρώ και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έχουν κάνει μία πρόταση παρόμοια με του Ταυλαρίδη: άμεση καταβολή περίπου 70.000 ευρώ και διαγραφή του υπολειπόμενου ποσού. Ο Δανός ζητά λίγα περισσότερα και η συζήτηση θα συνεχιστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ