ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάζεται η προσφυγή του Βέμερ στον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γενς Βέμερ δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την οφειλή και ο Γερμανός δεν θα συναινέσει σε αναβολή στην προσφυγή του.

Το πρώτο από τα δύο δικαστικά ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Γενς Βέμερ αυτή την εβδομάδα, είναι προγραμματισμένο σήμερα (12/3) στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Η εκδίκαση αφορά την προσφυγή του Γερμανού αμυντικού για οφειλή ύψους 100.000 ευρώ, που αφορά την Εφορία του.

Μεταξύ του δικηγόρου του Βέμερ, Πάρη Ατλαμάζογλου και των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού υπήρξε επικοινωνία, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Οι δύο πλευρές αναζητούν ένα συμβιβασμό για τα συνολικά οφειλόμενα των 600.000 ευρώ και οι επαφές θα συνεχιστούν.

Εκ μέρους του Βέμερ, προκύπτει η ενημέρωση ότι η προσφυγή του θα εκδικαστεί κανονικά και θα συναινέσει σε αίτημα αναβολής. Ο Γερμανός επιθυμεί να πιέσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να τον εξοφλήσει και θεωρεί πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι μέσω μιας απόφασης από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.

Ο Βέμερ ισχυρίζεται ότι η Εφορία έχει δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του λόγω της οφειλής, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι γερμανικές φορολογικές αρχές τον έχουν θέσει υπό διερεύνηση για "μαύρο" χρήμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ