ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βέμερ, εν αναμονή της απόφασης

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Βέμερ, εν αναμονή της απόφασης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδικάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/03) και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα αφαιρεθούν ή όχι οι τρεις βαθμοί απ' το "τριφύλλι" λόγω των οφειλών προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/03) εκδικάστηκε η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ξανά αίτημα αναβολής, επικαλούμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε δεκτό.

Απ' την πλευρά του, ο δικηγόρος του Γερμανού ποδοσφαιριστή, Πάρης Ατλαμάζογλου ζήτησε να τεθεί σε ισχύ άμεσα η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών απ' τους "πρασίνους", καθώς, όπως τόνισε, ο πελάτης του δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

Παράλληλα, υποστήριξε πως έχουν γίνει δύο προτάσεις που απορρίφθηκαν, πριν από ένα 1,5 μήνα. Η πρώτη ήταν 200.000 ευρώ και να διαγραφεί η υπόλοιπη οφειλή (το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 600.000 ευρώ), ενώ η δεύτερη πρόταση ήταν να δοθούν 50.000 ευρώ προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό σε 23 δόσεις.

Πλέον αναμένεται η απόφαση. Αν δεν εκδοθεί σήμερα, τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιστεί με τρεις λιγότερους βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, για να τεθεί σε ισχύ το -3 θα πρέπει να επικυρωθεί απ' το Συμβούλιο της Super League.

Αρχικά από την ημέρα που θα κοινοποιηθεί απόφαση στη Super League και την πράσινη ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις εργάσιμες μέρες στη διάθεση του, (χωρίς να υπολογίζεται η μέρα κοινοποίησης) για να πληρώσει τον Βέμερ και να έρθει σε συμβιβασμό με τον Γερμανό. Έτσι ώστε η πλευρά του παίκτη εν συνεχεία (αν συμφωνήσει με τους Πράσινους) να καταθέσει αίτημα αναίρεσης της ποινής. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε αφαιρούνται οριστικά τρεις βαθμοί.

Εν συνεχεία οι πράσινοι θα έχουν επιπλέον πέντε εργάσιμες μέρες μετά τον επόμενο αγώνα τους (με τον Ατρόμητο, μετά το Πάσχα, δηλαδή μέχρι τις 20 Απριλίου), για να πληρώσουν και να πάρουν πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστική συνέντευξη Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr: "Δεν μου άξιζαν όλα αυτά τα ψέματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ