ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη, την άλλη εβδομάδα η απόφαση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανονικά διεξήχθη η εκδίκαση της καταγγελίας του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τετάρτης με το δικαστήριο να μην δίνει αναβολή. Ολοταχώς για αφαίρεση βαθμών οι πράσινοι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης τις επόμενες μέρες.

Το δικαστήριο δεν έδωσε άλλη αναβολή στην εκδίκαση της καταγγελίας του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος του Παναθηναϊκού και η εκδίκαση έγινε κανονικά. Ο παίκτης διεκδικεί 97.000 ευρώ από τους πράσινους και αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση.

Κάτι το οποίο θα συνεπάγεται και αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό αν δεν προχωρήσει στην ολική εξόφληση του πρώην ποδοσφαιριστή. Πλέον ο μόνος δρόμος που έχουν οι πράσινοι είναι να τα βρουν με τον Έλληνα αμυντικό κατά τη διάρκεια των επόεμνων ημερών, μέχρι το δικαστήριο να ανακοινώσει την απόφασή του.

Στο δικαστήριο βρέθηκε κανονικά και ο Στάθης Ταυλαρίδης, για πρώτη φορά, χωρίς όμως να πάρει το λόγο κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

Πριν την εκδίκαση της υπόθεσης η έδρα ρώτησε για ένα διαδικαστικό θέμα την πλευρά του Ταυλαρίδη σχετικά με το αίτημά της ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και αφού λύθηκε αυτό τότε υπήρξε η ακροαματική διαδικασία.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ζητώντας αναβολή και λέγοντας: "Προσπαθούμε να κάνουμε έναν διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή". Οι πράσινοι μάλιστα παράλληλα κατέθεσαν και υπόμνημα για την υπόθεση.

Τον λόγο πήρε ο δικαστής που υποστήριξε: "Πήρατε πολλές αναβολές, εξαντλήσαμε το περιθώριο και την καλή διάθεση που έδειξε το δικαστήριο λόγω της κατάστασης, δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη αναβολή".

Τότε πήρε ξανά το λόγο ο Κωνσταντίνου ο οποίος σημείωσε: "Περιμένουμε κάποια έσοδα για να λύσουμε το θέμα" με την έδρα να απαντάει: "Θα συζητηθεί κανονικά η υπόθεση".

Έτσι και έγινε και το μοναδικό το οποίο σημείωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Πάρης Ατλαμάζογλου ήταν: "Μέχρι να βγάλετε απόφαση, να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Super League έχουμε χρόνο ώστε να τα βρούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ