ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδίκαση και τιμωρία από Βέμερ για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν συμβιβάστηκε με τον Γενς Βέμερ και αυτός θα ζητήσει να ενεργοποιηθούν οι ποινές. Προς αναβολή με Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα αφιερώσει σήμερα (14/3) ακόμα μία συνεδρίαση του στον Παναθηναϊκό… Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε προσφυγές ποδοσφαιριστών θα εκδικαστούν από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, που έχει τουλάχιστον μία «πράσινη» υπόθεση κάθε βδομάδα.

Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει περισσότερο απ’ όλους από τον Γενς Βέμερ. Η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν κατάφερε να συμβιβαστεί με τον Γερμανό αμυντικό, ο οποίος θα επιμείνει στην εκδίκαση και θα ζητήσει την ενεργοποίηση των ποινών.

Η ΠΑΕ δεν μπορεί να ζητήσει νέα αναβολή, αφού την προηγούμενη Τετάρτη (7/3) δια του δικηγόρου της, Άλκη Παπαντωνίου, είχε δεσμευτεί εγγράφως στην Έδρα ότι δεν θα καταθέσει ανάλογο αίτημα. Μένει να φανεί πώς και αν θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αποφύγει την αφαίρεση βαθμών, αφού ο κίνδυνος είναι πιο μεγάλος από κάθε άλλη φορά.

Επιπροσθέτως, έχουν προγραμματιστεί οι προσφυγές των Ράσμους Τελάντερ, Χοσέ Τοτσέ, Μάικλ Εσιέν και Σεμπαστιάν Λέτο. Ωστόσο, με τους συγκεκριμένους η διοίκηση του Παναθηναϊκού διαπραγματεύεται συμφωνίες για την εξόφληση τους και λογικά, θα συναινέσουν σε αναβολές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ