ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκανε πρόταση η Ουρακάν για τον Τσάβες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΦΑΣΗ ΤΣΑΒΕΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΤΣΑΒΕΣ ICON

Η Ουρακάν προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για να κλείσει τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες και θα αρχίσει η διαπραγμάτευση. Περιμένει προσφορά από Ολλανδία ο Ρέις.

Ο Αντρές Τσάβες συμπεριφέρεται ήδη σαν ποδοσφαιριστής της Ουρακάν... Ο "κομαντάντε" άρχισε ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα που πήρε από τον προπονητή, Γκουστάβο Αλφάρο, ενώ φέρεται να έχει υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Πλέον, περιμένει την ειδοποίηση για να υπογράψει το συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και να παρουσιαστεί.

Η Ουρακάν έχει συμφωνήσει με τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Μπάνφιλντ, αλλά για να κλείσει τη μεταγραφή πρέπει να συνεννοηθεί και με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αργεντινική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση στο Τριφύλλι και περιμένει την απάντηση του, ενώ στη συζήτηση θα εμπλακεί και η Μπόκα.

Είναι προφανές ότι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να περιορίσει τη ζημιά από το 1,35 εκατομμύρια ευρώ που υποχρεούται να πληρώσει για το 50% των δικαιωμάτων του 26χρονου στράικερ. Η Ουρακάν δείχνει διάθεση να καταβάλλει ένα ποσό και να αποφύγει τις διενέξεις στη FIFA και θα φανεί εάν θα κριθεί ικανοποιητικό ή θα συζητηθεί κάτι άλλο.

ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο ΡΕΪΣ

Η Ασντόντ από το Ισραήλ έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του Νούνο Ρέις, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr. Η ισραηλινή ομάδα περιμένει την απάντηση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ, όμως αυτός καθυστερεί.

Ο 26χρονος ισχυρίζεται ότι έχει κρούση από την Ολλανδία και προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, παρά στην επικίνδυνη Μέση Ανατολή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ