ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είχε έλλειψη απαρτίας η Γενική Συνέλευση

Αλαφούζος

Είχε έλλειψη απαρτίας η Γενική Συνέλευση

Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εκπροσωπήθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προκάλεσε έλλειψη απαρτίας. Σε μία εβδομάδα βγαίνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει να μην εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου, ήταν σίγουρο ότι θα σημειωνόταν έλλειψη απαρτίας. Κάτι που επαληθεύτηκε στη διαδικασία στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού δεν παρευρέθηκε τουλάχιστον το 20% των μετόχων, όπως ορίζει ο νόμος και δόθηκε αναβολή μιας εβδομάδας.

Πλέον, θα διεξαχθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, με θέμα στην ημερήσια διάταξη της ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η δεύτερη διαδικασία θα θεωρηθεί έγκυρη με την εκπροσώπηση οποιουδήποτε ποσοστού μετοχών.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη διοίκηση (και αν υπάρχουν τέτοια). Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει επαφές με ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους εκφράζουν δισταγμούς και φοβούνται να χρεωθούν την ευθύνη μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΘΕΜΑ ΕΘΝΟΣ

Υπολογίστε το μέρισμα που δικαιούστε

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για ανέργους, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία - Δείτε ενδεικτικά παραδείγματα - Πότε ανοίγει η ψηφιακή πλατφόρμα για τους δικαιούχους

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

Το πρώτο ΠΑΣΟΚικό μαγαζί της χώρας είναι γεγονός - Κοκτέιλ ΠΑΣΟΚίτο και ΠροφιΝΤΕΛΟΡ

Κάτι νέο έρχεται στην πόλη από τα παλιά. Ένα πράσινο "καφενείο" σοσιαλιστικής τέχνης στήνεται στο Γκάζι και το News 24/7 σας ενημερώνει πρώτο για το εγχείρημα

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24