ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εισιτήρια μόνο για το πέταλο στις θύρες 13-14

Εισιτήρια μόνο για το πέταλο στις θύρες 13-14
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια που έχουν μείνει στα εκδοτήρια και θα διατίθενται την Πέμπτη είναι μόνο για την θύρα 13 και 14 καθώς όλα τα υπόλοιπα έχουν εξαντληθεί.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν από την Τετάρτη το πρωί έξω από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για να προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Μπρόντμπι. Την ίδια ώρα και αρκετοί πράσινοι είχαν "κλείσει" τα εισιτήρια τους μέσω ίντερνετ. Αυτό οδήγησε στο να φύγουν όλα τα εισιτήρια και να έχουν απομείνει μόνο για τις θύρες 13-14, το πέταλο δηλαδή πίσω από την μια εστία. Η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπρόντμπι. για τα playoffs του Europa League, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Πέμπτη (18/08) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στις 21:00.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας μας ότι συνεχίζεται - ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια στη Θύρα 4- η διάθεση των εισιτηρίων στις Θύρες 13 και 14. Το ωράριο λειτουργίας αύριο θα είναι από τις 11 το πρωί μέχρι και την έναρξη του ματς με τους Δανούς.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως αύριο δεν θα εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν χορηγικό πακέτο, λόγω του αγώνα".

Ένας Αυστραλός στην Λεωφόρο

Σε ότι έχει να κάνει με τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη την αναμέτρηση ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει σε έναν Αυστραλό φίλαθλο που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Ο οπαδός από την Αυστραλία βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από τα εκδοτήρια και αγόρασε εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι για τον ίδιο και ένα φίλο του επιδεικνύοντας μάλιστα, όπως το επιβάλει ο νόμος, και το δίπλωμα του για να αγοράσει το εισιτήριο του. Ο Αυστραλός ο οποίος ήταν κοντά στα 50 περίμενε υπομονετικά στην ουρά του και όταν ήρθε η σειρά του αγόρασε δυο εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι.

Εισιτήρια μόνο για το πέταλο στις θύρες 13-14
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ