ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εισηγήθηκε την παραμονή του Πράνιτς ο Στραματσόνι

Εισηγήθηκε την παραμονή του Πράνιτς ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντανιέλ Πράνιτς δεν επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό λόγω των αποδοκιμασιών, αλλά ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εκφράσει αντίθετη άποψη για τον Κροάτη στον Γιάννη Αλαφούζο.

Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ντανιέλ Πράνιτς είναι στο επίκεντρο της κριτικής των οπαδών του Παναθηναϊκού, ένα γεγονός που έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος. Εξ' ου και η πρόθεση του να μην εισέλθει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αντίθετη άποψη και έχει εισηγηθεί στον Γιάννη Αλαφούζο την παραμονή του Κροάτη αριστερού μπακ. Ο Ιταλός εκτιμά την προσωπικότητα και τις ικανότητες του 34χρονου ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι έχει μία θέση στα πλάνα του για το ρόστερ της σεζόν 2016-2017.

Ο Στραματσόνι έχει εξηγήσει στον Πράνιτς ότι τον θέλει στην ομάδα, ενώ και από τη διοίκηση προσπαθούν να ικανοποιήσουν το αίτημα του 39χρονου κόουτς. Όμως, η δυσκολία έγκειται στον Κροάτη, ο οποίος νιώθει ανεπιθύμητος και δεν θα ήθελε να περάσει άλλους 12 μήνες όντας στο στόχαστρο.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και προς το παρόν, ο Πράνιτς σκέφτεται πως θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για να καταλάβει τη 2η θέση στη Superleague και τη συμμετοχή του στο Euro 2016 με την εθνική ομάδα της Κροατίας. Για να παραμείνει στην Αθήνα υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες, δεν το εξετάζει ως ενδεχόμενο...

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ