ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειρηνιστής και θρησκευόμενος ο Γουακάσο

Ειρηνιστής και θρησκευόμενος ο Γουακάσο

Μπορεί ο Μουμπάρακ Γουακάσο να περιμένει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όμως δεν παραλείπει να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενα στην πατρίδα του.

Περιμένοντας την αποδέσμευση του από τη Ρουμπίν Καζάν, ώστε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό, όμως δεν αμελεί τις υποχρεώσεις ως Γκανέζος πολίτης. Ο 26χρονος χαφ αποδεικνέται ένας θρησκευόμενος άνθρωπος, ο οποίος έχει ανησυχίες για την κατάσταση στη χώρα του.

Ανήμερα της έναρξης του ποδοσφαιρικού τουρνουά "Σεϊχης Σαρουμπατού, Κύπελλο Ραμαζανιού 2016" που διεξάγεται στην Άκρα της Γκάνας, ο Γουακάσο έστειλε το μήνυμα του προς τις φυλές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ευχήθηκε να επικρατήσει η ειρήνη και η ηρεμία στο τρέχον έτος, στη διάρκεια του οποίου θα διεξαχθούν προεδρικές και βουλευτικές εκλογές...

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι οι πολιτικές διαδικασίες στις αφρικανικές χώρες πολλές φορές συνοδεύονται από εχθροπραξίες, επεισόδια και αναταραχές, κάτι που ο Γουακάσο επιθυμεί να αποφευχθεί στην πατρίδα του.

"Κατά τη διάρκεια και μετά το Ραμαζάνι, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θέλουμε ειρήνη και θα προσευχηθώ μαζί σας για την περίοδο των εκλογών, θα προσευχηθώ για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να μην προκαλούμε κακό" ανέφερε το μήνυμα του Γουακάσο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ