ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Είναι δυνατόν, την τρέλα μου μέσα;": οι τρομερές ατάκες Ουζουνίδη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Τα παραλειπόμενα από την πρώτη μέρα της παρουσίας του Παναθηναϊκού σε ολλανδικό έδαφος και οι φοβερές ατάκες του Μαρίνου Ουζουνίδη στους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη προπόνηση του επί ολλανδικού εδάφους και το Sport24.gr παρακολούθησε το δίωρο πρόγραμμα. Μάλιστα, συγκέντρωσε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές και σας τις παρουσιάζει…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

* Το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε την αποστολή από το αεροδρόμιο στο Ντίσελντορφ και τη μετέφερε στο Τέχελεν. Όμως, στη διαδρομή βρήκε πολλή κίνηση και έκανε πάνω από μία ώρα για να διανύσει τα περίπου 60 χιλιόμετρα.

* Η θερμοκρασία ήταν εξαιρετική στο Τέχελεν και δεν ξεπέρασε τους 24 βαθμούς Κελσίου. Μία καλοδεχούμενη αλλαγή για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, μετά τον καύσωνα που αναγκάστηκαν να δουλέψουν στην Αθήνα.

* Ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία με την αποστολή του Παναθηναϊκού και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει από την ημέρα που προσελήφθη στην ΠΑΕ.

* Ο Ουζουνίδης έκανε αρκετές παρεμβάσεις στο πρόγραμμα, με πολλές ατομικές παρατηρήσεις. Πρώτος τα άκουσε ο Δώνης, για τον τρόπο που μάρκαρε: «Ρε Δώνη, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί; γιατί βγαίνεις στα άκρα αγόρι μου; Εδώ τι να κάνεις;».

* Έπειτα, τα έβαλε με τον νεαρό Εμμανουηλίδη, ο οποίος σε δύο τετ α τετ, πλάσαρε πάνω στον Βλαχοδήμο. Ο Ουζουνίδης φώναξε στον νεαρό εξτρέμ του Τριφυλλιού: «Εμανουηλίδη, αφού δεν το βάζεις αυτό, καληνύχτα αγόρι μου. Είναι δυνατόν; Είσαι χωρίς αντίπαλο, έχεις όλο το τέρμα μπροστά σου και δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα;».

* Κατόπιν, παρατήρησε τον Βλαχοδήμο, για μία επιπόλαια πάσα στον Κουτρουμπή, που κόστισε ένα κλέψιμο. «Οδυσσέα, βλέπεις ότι έχει παίκτη, είναι με γυρισμένη την πλάτη και εσύ του δίνεις τη μπάλα; Θα με τρελάνεις;» ήταν τα λεγόμενα του Ουζουνίδη.

* Εκεί που ο Ουζουνίδης εξερράγη, ήταν όταν οι Μολίνς, Πίσπας, Χατζηγιοβάνης και Στάικος βγήκαν απέναντι από τον Στιλ, αλλά δεν σκόραραν. Τότε, ο 48χρονος προπονητής φώναξε: «Είστε πέντε παίκτες χωρίς αντίπαλο. Πέντε! Και δεν βάζετε γκολ; Είναι δυνατόν την τρέλα μου μέσα, είναι δυνατόν;».

* Ο νεαρός Εμμανουηλίδης δέχτηκε τις συμβουλές του Ζέκα, όταν ο Χουλτ τον πέρασε τρεις συνεχόμενες φορές. «Βλέπεις, ότι κόβει προς τα μέσα και στο κάνει συνέχεια. Βάλε σωστά το σώμα σου και θα τον κόψεις» ανέφερε ο αρχηγός του Τριφυλλιού.

* Ο Κουτρουμπής κινήθηκε έξω από την τελική γραμμή για να πάρει τη μπάλα που είχε βγει έξω και ο Πίσπας τον ακολούθησε ασυνείδητα, αν και ήταν στην αντίπαλη ομάδα. Τότε, ο διεθνής στόπερ τον πείραξε: «Πίσπα, τι θα γίνει, θα με μαρκάρεις και έξω από το γήπεδο;».

* Ο Μαραγκός πέταγε τη μπάλα στον Μολέντο στη διάρκεια μιας άσκησης και τότε ο Κόλα επενέβη, φωνάζοντας χιουμοριστικά: «Πέτα του πιο ψηλά τη μπάλα ρε Σπύρο και πιο δυνατά: τι να καταλάβει αυτός; «ζώο» είναι, δεν τον βλέπεις;», με τον Βραζιλιάνο να ζητά μετάφραση και να βάζει τα γέλια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ουζουνίδης: "Εχουμε πολλά κενά"
Η πρώτη "πράσινη" selfie του Άλτμαν
Οι τρεις πρώτες εντολές του Ουζουνίδη
Ζέκα, Ρέις και Άλτμαν τραγουδούν Βέρτη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ