ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδαν το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Καλτσάς, Ρισβάνης και Μαρκαριάν

Είδαν το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Καλτσάς, Ρισβάνης και Μαρκαριάν
INTIME SPORTS

Οι Νίκος Καλτσάς και Σπύρος Ρισβάνης αλλά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση βρίσκεται από την Παρασκευή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων ο Νίκος Καλτσάς και την Κυριακή δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Καλτσάς έδινε το παρών ως φίλαθλος στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και το πιθανότερο είναι ότι πλέον θα δει και τα υπόλοιπα ματς των πράσινων εντός έδρας για τα πλέι οφ.

Στα επίσημα και ο Ρισβάνης

Από την θύρα των επισήμων παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν ως δανεικός στον Πανιώνιο και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα δεν έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για το μέλλον του και από την συζήτηση που θα έχουν οι δυο πλευρές θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή. Πάντως και αυτός είδε το ματς από τα επίσημα και τα είπε με κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

Τσέκαραν την κατάσταση των διεθνών Μαρκαριάν, Τσάνας

Την ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες διεθνείς των δυο ομάδων είχαν οι Σέρχιο Μαρκαριάν και Κώστας Τσάνας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έφτασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και πήρε την θέση του στα επίσημα παρακολουθώντας παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Εθνική όπως οι Καρέλης, Κατσουράνης αλλά και παίκτες που θα μπορούσαν να βρίσκονται στις επιλογές για το ματς με τα νησιά Φερόε όπως οι Νίνης, Φυτανίδης. Ενώ από την πλευρά του ο εκλέκτορας της εθνικής ελπίδων τσέκαρε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ