ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκώμια Φερέιρα για Σισοκό

Εγκώμια Φερέιρα για Σισοκό

Απόλυτος ικανοποιημένος από την έλευση του Ιμπραχίμ Σισοκό στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να εκτιμά ότι "θα κάνει θραύση". Πίντο ο επόμενος άμεσος στόχος.

Μπορεί η μεταγραφή του Ιμπραχίμ Σισοκό τον περασμένο καλοκαίρι να "κόλλησε" στο οικονομικό, με τον Παναθηναϊκό να μη διαθέτει τότε τα 500.000 ευρώ για να ικανοποιήσει τις αξιώσεις της Ακαντέμικα και έτσι να καταλήγει στον Κουίνσι, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα ο πόθος του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως εκπληρώνεται.

Η διοίκηση των "πρασίνων" τα βρήκε σε όλα με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού και αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί, τότε ο νεαρός Ιβοριανός θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (3/7) για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν (το πρωί της Δευτέρας είναι η πρώτη συγκέντρωση).

Η είδηση μάλιστα της συμφωνίας με τους "λύκους" για τον Σισοκό ήχησε πολύ ευχάριστα στα αυτιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ήταν μία από τις πρώτες επιλογές του για τη νέα σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μη φείδεται κολακευτικών σχολίων για την αξία του παίκτη και να λέει χαρακτηριστικά ότι θα "κάνει θραύση".

Πίντο ο επόμενος στόχος

Πέρα πάντως από την περίπτωση του Σισοκό ο οποίος προβάρει -όπως όλα δείχνουν- την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος μετά από το σύντομο πέρασμά του από τη Βόλφσμπουργκ (δεν πήρε πολλές ευκαιρίες), στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού υπάρχει και ο Πίντο της Πόρτο.

Το ενδιαφέρον για τον άσο των "δράκων" υφίσταται εδώ και καιρό, ωστόσο το θέμα καθυστερεί καθώς από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι επιθυμούν να του επεκτείνουν από τώρα το συμβόλαιο μέχρι το 2012 και στη συνέχεια να τον αφήσουν να παίξει δανεικός στην ελληνική ομάδα.

Αν δεν ολοκληρωθεί λοιπόν αυτό το σκέλος που αφορά αποκλειστικά τη σχέση του Πίντο με την Πόρτο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Βέβαια στο πράσινο στρατόπεδο έλεγαν ότι δεν ανησυχούν και ότι μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, προκειμένου να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην προετοιμασία της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ