ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Εγκρίθηκε η νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Η έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε την προκήρυξη Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αναμένεται να καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο περιθώριο της μεταγραφής του Σεμπαστιάν Λέτο, που όπως ήταν λογικό, επισκίασε κάθε άλλη δραστηριότητα στον Παναθηναϊκό, διεξήχθη η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής (5/2). Στη διαδικασία σημειώθηκε απαρτία, αφού εκπροσωπήθηκε η μεγαλομέτοχος εταιρία, Sortivo International και ψήφισε υπέρ της πρότασης του ΔΣ για την προκήρυξη Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5.010.000 ευρώ.

Η ΑΜΚ θα αρχίσει άμεσα με την καταβολή έναντι, ενώ η τιμή της μετοχής ορίστηκε στα 34 λεπτά. Οι νυν μέτοχοι έχουν το δικαίωμα προτίμησης μέχρι την 5η Μαΐου, με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τις 100.005 ευρώ. Μετά τη λήξη της διορίας, εάν κάποιος το επιθυμεί έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος, με την έγκριση του ΔΣ.

Η διαδικασία διήρκεσε ελάχιστα, αφού ήταν τυπική από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε την αύξηση με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΑΕ και αναμένεται να την καλύψει ο ίδιος, ως μεγαλομέτοχος. Είτε μέσω της Sortivo, είτε ο ίδιος ως φυσικό πρόσωπο, διότι κατέχει μετοχές στο όνομα του.

Εγκρίθηκε η νέα ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ