ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 10 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκε στις προπονήσεις ο Νίνης.

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (30/9). Βασικό θέμα της ήταν η προκήρυξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΑΜΚ εγκρίθηκε με το ύψος της να ορίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Από τους όρους της προκήρυξης, δεν προκύπτει ότι θα αφορά αποκλειστικά τους υφιστάμενους μετόχους, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ανοιχτή για φυσικά ή νομικά πρόσωπα που θα επιλέξουν να συμμετέχουν.

Εύλογα, γεννάται το ερώτημα ποιος θα ήθελε να πάρει μέρος και αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, πλην της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Θεωρητικά, κανένας. Άλλωστε δεν έχει εμφανιστεί νέος μέτοχος πλην της off shore εταιρίας, η οποία είναι συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου.

Επέστρεψε ο Νίνης

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Σωτήρη Νίνη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο διεθνής μέσος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης σε αντίθεση με τους Βέμερ Εσιέν και Κότσαρη. Ο Γερμανός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι άλλοι δύο μόνο ατομικό.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, πάσες και παιχνίδια κατοχής. Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Αργυρούπολη σήμερα (30/9) στις 5 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ