ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ 5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (31/8) το πρωί η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού και εγκρίθηκε η εισροή 5 εκατ. ευρώ μέσω Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου

Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού κατά 5 εκατ. ευρώ, όπως αναμενόταν, από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία των πράσινων στο Μαρούσι. Δεν υπήρξε έλλειψη απαρτίας, αφού συμμετείχαν σε αυτή η μεγαλομέτοχος Sortivo International, συμφερόντων του Αλαφουζου, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τις μετοχές που εκπροσωπεί προσωπικά.

Το ποσό που θα εισρεύσει μέσω της ΑΜΚ είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας, αφού το φθινόπωρο δεν προβλέπονται άλλα έσοδα ενώ υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανέφερε:

"Διεξήχθη σήμερα το πρωί στα γραφεία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας. Αποφασίστηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 5.010.000,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Καθώς και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ