ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έγινε η πρώτη επαφή με τον Σίλντενφελντ

Έγινε η πρώτη επαφή με τον Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ και ο Λεωνίδας Βόκολος είχαν μία πρώτη αναγνωριστική επαφή και συζήτησαν για την προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας τους. Στο εξωτερικό ο Βόκολος.

Έγινε η πρώτη επαφή ανάμεσα στον Λεωνίδα Βόκολο και τον Μάριο Κνεζ, με αντικείμενο την υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Παναθηναϊκό μετά τον Ιούνιο του 2015.

Η συζήτηση είχε κυρίως διερευνητικό χαρακτήρα, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να γνωρίζεται με τον ατζέντη του Κροάτη στόπερ και να ανταλλάσσουν απόψεις για τη συνεργασία τους.

Ο Βόκολος ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις που έχει ο Σίλντενφελντ και κυρίως για τη μείωση που είναι διατεθειμένος να δεχτεί στις ετήσιες αποδοχές του. Αυτό συνέβη γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλύψει ο Παναθηναϊκός τις 800.000 ευρώ καθαρά με τις οποίες αμείβεται ο Σίφο ανά έτος από τη Ντιναμό Μόσχας.

Παράλληλα, ζήτησε να μάθει και αν έχει κατατεθεί πρόταση από άλλη ομάδα ή εάν προς το παρόν το ενδιαφέρον περιορίζεται σε φιλολογικό επίπεδο.

Όσο για τον Κνεζ, αυτός πληροφορήθηκε τι μπορεί να πληρώσει η ΠΑΕ, ως πάγιες απολαβές και υπό τη μορφή μπόνους.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν άμεσα, αφού στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό την υπόθεση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.

Άλλωστε, σε αντίθεση με τον Μπεργκ, από τον Ιανουάριο ο Σίλντενφελντ μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα και να υπογράψει συμβόλαιο ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπότε επείγει η διαπραγμάτευση.

Ταξίδι στο εξωτερικό ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ήταν παρών στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βέροια την Κυριακή 30/11 και βρίσκεται στο εξωτερικό προκειμένου να έχει επαφές με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο. Προς το παρόν, τηρείται σιγή ιχθύος και δεν έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του.

Το τριφύλλι θέλει να εντάξει στο δυναμικό του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δυο παίκτες τουλάχιστον, έναν επιθετικό και έναν στόπερ και ίσως και έναν εξτρέμ και η παρουσία του Βόκολου ίσως έχει να κάνει με συζητήσεις για τον παίκτη που βρίσκεται στο στόχαστρο των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ