ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έγινε το ραντεβού με τον Λάμπρου στον Παναθηναϊκό

Έγινε το ραντεβού με τον Λάμπρου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Λάζαρου Λάμπρου για την ανανέωση του συμβολαίου του ταλαντούχου επιθετικού των πράσινων.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες των Φύσσα, Βόκολου στον Παναθηναϊκό είναι να "δέσουν" τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στους οποίους έχουν δει ότι θα μπορούσαν να στηριχθούν τα επόμενα χρόνια.

Τρεις εξ αυτών είναι οι Λάζαρος Λάμπρου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Πασχάλης Στάικος οι οποίοι ναι μεν έχουν συμβόλαιο αλλά αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Κάτι το οποίο σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου αν επιθυμούσαν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν με άλλη ομάδα χωρίς το τριφύλλι να κερδίσει το παραμικρό.

Αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν στο τριφύλλι και για αυτό θα ήθελαν να προχωρήσουν στην ανανέωση και των τριών πριν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Τα είπαν την Παρασκευή με τον Λάμπρου

Τα ραντεβού των Φύσσα, Βόκολου ξεκίνησαν από την Παρασκευή με τον εκπρόσωπο του Λάζαρου Λάμπρου και τον πατέρα του 18χρονου επιθετικού με τις δυο πλευρές να συζητούν για την ανανέωση για τρία ή τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του.

Μάλιστα τα μηνύματα που βγαίνουν από αυτή την πρώτη επαφή είναι θετικά και το πιθανότερο είναι πως τις επόμενες μέρες και αφού διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ο Λάμπρου θα κληθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Αποτελεί εξάλλου ένα από τα "διαμάντια" της ακαδημίας του τριφυλλιού και οι πράσινοι δεν θέλουν να τον χάσουν.

Θα ακολουθήσουν Αγγελόπουλος, Στάικος

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν ραντεβού και με τους Βασίλη Αγγελόπουλου, Πασχάλη Στάικο με σκοπό να τους γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους με το τριφύλλι. Ο πρώτος άλλωστε είναι μέλος της πρώτης ομάδας και αρχηγός με την Εθνική Νέων και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Όσο για τον Στάικο είναι ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής ο οποίος εδώ και ένα χρόνο έχει βρει και πάλι τον εαυτό του και έχει πάρει ευκαιρίες με την παρουσία του σε κάποιες προπονήσεις αλλά και φιλικά της πρώτης ομάδας και είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουν άπαντες στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ