ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Grexit... απειλεί τη μεταγραφή Σάντσεθ

Το Grexit... απειλεί τη μεταγραφή Σάντσεθ

Διαβάστε τι επιστρατεύεται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να πειστεί ο Σέρχιο Σάντσεθ να έρθει στην Ελλάδα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Κάθε ώρα που περνά, η εικόνα που μεταφέρεται στην υπόλοιπη Ευρώπη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δραματοποιείται όλο και περισσότερο.

Απολύτως φυσιολογικά, δημιουργούνται δεύτερες σκέψεις σε κάθε Ευρωπαίο ο οποίος έχει εργασιακή σχέση με την πατρίδα μας και ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προβληματιστεί με τις ειδήσεις που λαμβάνει από την Αθήνα και αμφιβάλλει για το αν πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού ή να αναζητήσει άλλη προσφορά.

Από τη διοίκηση ενημερώθηκαν από τον ατζέντη του για τους προβληματισμούς που έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό του Σάντσεθ, παρότι σε μεγάλο βαθμό τους περίμεναν να εμφανιστούν.

Ως πρώτο βήμα που έκαναν για να καθησυχάσουν τον Ισπανό στόπερ, εξήγησαν ότι μπορεί να διασφαλίσει τη ροή των χρημάτων του μέσω ξένης (κατά πάσα πιθανότητα, αγγλικής) τράπεζας, ώστε, να μην εξαρτάται από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, ανέδειξαν την επένδυση που έχει γίνει με τον Μάικλ Εσιέν και του επισήμαναν ότι η ΠΑΕ τελεί υπό καθεστώς monitoring από την UEFA, συνεπώς, υποχρεούται να καταβάλλει εγκαίρως με συνέπεια τις προγραμματισμένες δόσεις προς κάθε ποδοσφαιριστή.

Βεβαίως, αναγνωρίζουν ότι η καταστροφολογία που έχει αναπτυχθεί στη Γηραιά Ήπειρο, καθιστά δύσκολο το έργο τους, όμως, αισιοδοξούν ότι θα πετύχουν να διαλύσουν κάθε αμφιβολία που έχει ο Σάντσεθ και θα τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Στην Ισπανία ο Βόκολος

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια να καμφθούν οι αντιρρήσεις που έχει ο Σάντσεθ, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Βόκολος, ταξίδεψε στην Ισπανία, προκειμένου να συναντήσει τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, το βράδυ της Τρίτης (30/6), στη Μαδρίτη ή στη Μάλαγα.

Η πρόθεση του Βόκολου είναι να παράσχει κάθε δυνατή εγγύηση για το οικονομικό και το εργασιακό κομμάτι που σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ζητήσει από τον Σάντσεθ να πάρει πληροφορίες και από άλλους Ισπανούς, οι οποίοι αγωνίζονται στη Superleague και δεν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα, για να ηρεμήσει και ο ίδιος.

Ο Βόκολος φιλοδοξεί μέσω της προσωπικής επαφής να δείξει στον Σάντσεθ πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό και να του δώσει επιπλέον αγωνιστικά κίνητρα, με στόχο να καλύψει τις εξωαγωνιστικές αμφιβολίες του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ