ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφυγε για Μόναχο ο Εσιέν

Έφυγε για Μόναχο ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Για το Μόναχο αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (20/7) ο Μάικλ Εσιέν, εκεί θα υποβληθεί σε επεμβατική θεραπεία για να απαλλαγεί από το πρόβλημα του συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μάικλ Εσιέν, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημα του συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει θέματα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού, αναχώρησε για το Μόναχο σήμερα (20/7) το πρωί και την επέμβαση θα την κάνει σε μία από τις καλύτερες γιατρούς στην ειδικότητά της, την Ούλρικε Μούσαβεκ, η οποία χρησιμοποιεί μία μέθοδο, της ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής, όπου χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία αναπαραγωγής εικόνας, λαπαροσκόπια που βασίζονται στην χρήση οπτικών ινών.

Ο άσος του "τριφυλλιού" αναμένεται να επιστρέψει σε ένα μήνα στην δράση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενώ στην Αθήνα θα έχει επιστρέψει στην Πέμπτη (23/7), ώστε να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τρέξιμο σε 15 ημέρες, ώστε λίγο μετά να είναι πανέτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ