ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχουν συγκεντρωθεί 190.000 ευρώ στη Συμμαχία

Έχουν συγκεντρωθεί 190.000 ευρώ στη Συμμαχία

Τις 200.000 ευρώ προσεγγίζει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής από τις έγγραφες στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Δείτε το συνολικό ποσό των προσφορών έως τώρα.

Η καμπάνια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου καλά κρατεί με τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν τις προσφορές τους, ότι μπορεί ο καθένας, και φυσικά τους ισχυρά οικονομικούς άνδρες να δείχνουν τρομερό ενδιαφέρον για τις σουίτες.

Μετά από δυο εβδομάδες που τρέχει η καμπάνια, μέσω των εγγραφών έχουν συγκεντρωθεί 200.000 ευρώ και συγκεκριμένα το ποσό έχει φτάσει τα 189.430 ευρώ όπως ενημερώνει επίσημα και το μπάνερ που υπάρχει στο www.paomprosta.gr.

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεπεραστεί το ποσό των 250.000 ευρώ καθώς μην ξεχνάμε ότι στις 31 Μαΐου ολοκληρώνεται η προτεραιότητα των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους διαρκείας και αρκετοί θα σπεύσουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους και τη συνδρομή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ήδη περισσότεροι από χίλιοι έχουν ανανεώσει με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας φέτος να έχουν φτάσει έως τώρα τα 1091 ενώ εδώ και λίγες μέρες άνοιξε η διαδικασία και στους συνδέσμους κάτι το οποίο θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη εισροή χρημάτων και ανανεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ