ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στο Μπακού ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στο Μπακού ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Στο Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες ταξίδι. Τι δήλωσε ο Αναστασίου.

Η αποστολή των πράσινων πέταξε στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης (19/8) από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το Μπακού και λίγες ώρες αργότερα έφτασε στον προορισμό της χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κλίμα στις τάξεις των πράσινων είναι εξαιρετικό με τον Γιάννη Αναστασίου να ζητά τη νίκη στο πρώτο ματς.

Αποστολή στο Μπακού: Γιάννης Σερέτης

Θυμίζουμε πως η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Μαρινάκη, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Νίνη, Λουντ, Καλτσά και Τελάντερ.

Έφτασε στο Μπακού ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Εκτός έμειναν οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μπούρμπος, ο τιμωρημένος Σάντσεθ, ο τραυματίας Κλωναρίδης, ο Εσιέν και ο νεαρός Κότσαρης.

Οι Σπυρόπουλος, Μέντες δεν υπολογίζονται στην ομάδα από τον Γιάννη Αναστασίου που δήλωσε νωρίτερα το πρωί: "Το σημαντικό είναι πως πρόκειται για μία ομάδα που έχει περάσει τρεις γύρους και σίγουρα δεν μπορείς και δεν πρέπει να την υποτιμήσεις. Έχει κάποια καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά. Θέλει μεγάλη προσοχή, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δηλαδή σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός των πράσινων.

Έφτασε στο Μπακού ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Για το αν φοβάται την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: "Η ομάδα κοιτάει το παιχνίδι και την ενδιαφέρει μόνο αυτό και νομίζω ότι σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Το άγνωστο πάντα φοβίζει και βλέποντας τα ματς που έχει δώσει, θέλει προσοχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ