ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Στραματσόνι

AFLO Stramaccioni
AFLO Stramaccioni INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στην Αθήνα και θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους ο Ιταλός προπονητής.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Ιταλός προπονητής έφτασε στην Αθήνα με πτήση από τη Ρώμη, η οποία προσγειώθηκε στις 00:54. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Σταμάτης Γάρρης.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φρόντισαν η έξοδος του Ιταλού προπονητή να γίνει από την πύλη των VIP και όχι από την αίθουσα αφίξεων, ώστε να αποφευχθεί η συνάντηση του με τους δημοσιογράφους. Ο Ιταλός κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και την Κυριακή (8/11) θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο. Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού επέλεξαν να τον μετακινήσουν από άλλη έξοδο, αφού θέλουν να τελειώσουν με τα διαδικαστικά και στη συνέχεια να τον παρουσιάσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ