ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφτασε στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό

Έφτασε στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό
Ιμπάρμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται στην Αθήνα, την Τετάρτη πρωί-πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα πάνε καλά θα πετάξει με τους πράσινους για την Ολλανδία.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ έφτασε στην Αθήνα η πτήση που μετέφερε τον Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Ελλάδα. Ο 26χρονος άσος από την Κολομβία ήρθε στην χώρα μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Για αυτό τον λόγο την Τετάρτη (29/6) νωρίς το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ προκειμένου αν όλα βγουν καλά να μπορέσει να ταξιδέψει με την αποστολή των πράσινων στην Ολλανδία.

Αν δεν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και τα διαδικαστικά τότε ο Ιμπάρμπο θα ταξιδέψει μόνος του την Πέμπτη για το Τέγκελεν αν και στο τριφύλλι ευελπιστούν όλα να πάνε καλά και ο Κολομβιανός να τεθεί από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιμπάρμπο ήρθε στην Ελλάδα μέσω Φρανκφούρτης με το συνολικό ταξίδι από την Κολομβία να κρατάει 35 ώρες και τον διεθνή άσο να είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ