ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφεση Παναθηναϊκού για την ποινή του Μολέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Ροντρίγκο Μολέντο, ελπίζοντας να μειωθεί η ποινή του Βραζιλιάνου.

Ο Ροντρίγκο Μολέντο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές έπειτα από καταγγελία της ΑΕΛ κατά του Βραζιλιάνου αμυντικού για "βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά" στο ματς Κυπέλλου των δυο ομάδων στη Λεωφόρο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τους "βυσσινί", τιμωρώντας τον Μολέντο με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό για χτύπημα στον στον Βασίλη Ρέντζα. Έτσι, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του "τριφυλλιού", βάσει απόφασης, χάνει τα ματς με Λαμία (21/10, 20:30), Αναγέννηση Καρδίτσας (24/10, 17:15) και Ολυμπιακό (28/10, 19:30).

Την απόφαση να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ πήραν στον Παναθηναϊκό, ελπίζοντας να μειωθεί η ποινή του ποδοσφαιριστή. Στο "τριφύλλι" θεωρούν πως η φάση δεν διέλαθε της προσοχής του ρέφερι του αγώνα, που αποτελεί προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθεί το βίντεο και να υπάρξει τιμωρία.

Από 'κει και πέρα, στο "τριφύλλι" περιμένουν την τιμωρία του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος κλώτσησε στο κεφάλι τον Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΛ στον αγώνα πρωταθλήματος των δυο ομάδων και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Οι τρεις αγωνιστικές είναι πολύ πιθανή τιμωρία για τον Ιαραηλινό άσο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ