ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έφεση καταθέτει ο Παναθηναϊκός για τον Ντέιβιντ

Έφεση καταθέτει ο Παναθηναϊκός για τον Ντέιβιντ

Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε κατά της πρωτόδικης απόφασης του CAS, για την αποζημίωση που πρέπει να καταβάλλει στην Παλμέιρας για τη μεταγραφή του Ντέιβιντ.

Η απόφαση του CAS που υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αποζημιώσει την Παλμέιρας γνωστοποιήθηκε μόλις την Κυριακή (6/12), όμως έχει εκδοθεί αρκετά νωρίτερα. Τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν ενημερωθεί για την ετυμηγορία εδώ και ένα μήνα περίπου και θα καταθέσουν έφεση σε δεύτερο βαθμό, ευελπιστώντας να μειώσουν το επιδικασθέν ποσό ή να το εξαλείψουν στην καλύτερη περίπτωση.

Αναφορικά με τα χρήματα που έχουν επιδικασθεί ως αποζημίωση, από το Τριφύλλι διαρρέουν ότι κυμένονται στις 400.000 ευρώ, όμως από την Παλμέιρας ισχυρίζονται ότι φτάνουν τα 2,8 εκατομμύρια ρέαλ Βραζιλίας, δηλαδή 680.000. Τα λεφτά θα πληρωθούν υποχρεωτικά από την ελληνική ομάδα και τον παίκτη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η αναλογία.

Ο Ντέιβιντ είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2009. έχοντας αποδεσμευτεί από την Παλμέιρας έπειτα από απόφαση εργατικού δικαστηρίου της Βραζιλίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ