ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έδειξε τον τρόπο αμυντικής λειτουργίας της Τσέλσι ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησε να δείξει στους παίκτες του ποια πρέπει να είναι η αμυντική λειτουργία που πρέπει να ακολουθούν στην διάρκεια των αγώνων.

Μάθημα όχι μόνο επί χόρτου αλλά και στο βίντεο είχε η προπόνηση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό. Αυτό γιατί ο Γιώργος Δώνης βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να δείξει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αμύνονται στο σύστημα με το οποίο δουλεύει από την αρχή της σεζόν.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του προγράμματος όλοι οι πράσινοι πήγαν στην αίθουσα βίντεο με τον Δώνη να πατάει το play και να τους δείχνει μια ομάδα μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο αμυντικά.

Αυτή ήταν η ομάδα της Τσέλσι και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν πέρυσι με τον Κόντε να χρησιμοποιεί τρεις ποδοσφαιριστές στην άμυνα και να παίζει ένα 3-5-2 το οποίο σε φάσεις άμυνας γίνεται 5-4-1. Ο Δώνης έδειξε λοιπόν για λίγη ώρα τον τρόπο με τον οποίο αμυνόταν η άμυνα της Τσέλσι προκειμένου να δουν οι ποδοσφαιριστές του τον σωστό τρόπο λειτουργίας αυτού του συστήματος.

Εν συνεχεία βέβαια και όταν η προπόνηση συνεχίστηκε, στον αγωνιστικό χώρο αυτή τη φορά, στην διάρκεια της αμυντικής λειτουργίας ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του.

ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Το Σάββατο το πρωί οι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν τη Δευτέρα τα ξημερώματα για την Ολλανδία ενώ τη Κυριακή θα υπάρξει ρεπό.

Οπότε σήμερα λίγο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως είπε χθες ο Έλληνας τεχνικός στο Τίλμποργκ δεν θα βρεθούν όλοι οι παίκτες του καθώς κάποια παιδιά θα κοπούν και θα παραμείνουν στην Αθήνα. Χαρακτηριστικά ο Δώνης τους είπε μεταξύ άλλων: « Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία, έχετε δουλέψει πολύ καλά και με μεγάλη διάθεση, δεν είναι όμως δυνατόν να ακολουθήσετε όλοι την αποστολή στην Ολλανδία, καθώς το νούμερο είναι πολύ μεγάλο. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα για όσους μείνουν εδώ και όλοι θα έχετε την ευκαιρία σας για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

Ας δούμε όμως ποιοι είναι αυτή τη στιγμή οι 34 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην διάθεση του Δώνη για να ταξιδέψουν στην Ολλανδία εκ των οποίων κάποιοι εξ αυτών θα κοπούν και θα παραμείνουν στην Αθήνα:

Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

Αμυντικοί: Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζερβόπουλος, Βαλμάς, Οικονομόπουλος.

Μέσοι: Κάτσε, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Στάικος, Μπουζούκης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Βλαχόπουλος.

Επιθετικοί: Μουνιέ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Δημήτρουλας, Σέχου, Εμμανουηλίδης, Χαντζάρας, Ρεγκάκος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ