ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου με ΕΠΟ

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου με ΕΠΟ
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι δυσαρεστημένος σχετικά με τον καταρτισμό των πινάκων με τους διαιτητές.

Στον Παναθηναϊκό δεν πέρασε απαρατήρητος ο καταρτισμός των φετινών πινάκων διαιτησίας από την ΕΠΟ, με τον Γιαννη Αλαφουζο να είναι δυσαρεστημένος με την Ομοσπονδία και τον Γιώργο Σαρρή.

Αποκορύφωμα όλων είναι η παρουσία στους πίνακες του Ηλία Σπάθα για τον οποίο στο Τριφύλλι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ξανασφυρίξει, την ώρα που η ΕΠΟ είχε δείξει τις... διαθέσεις της στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως γίνεται κατανοητό ι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με αυτή την εξέλιξη. "Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο "προσγειώθηκε" και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τα αφήσει έτσι και θα συνεχίσει να τα καταγγέλλει" τόνιζαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ΠΑΕ.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό στο συγκεκριμένο ζήτημα να αναφερθεί ο Γιάννης Αλαφούζος την επόμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Θετικά σημάδια για τους τραυματίες

Άρχισαν τρέξιμο οι Ζέκα - Κλωναρίδης και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φανεί αν ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να τους υπολογίζει για την πρώτη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ.

Η προπόνηση της Πέμπτης είχε ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού είδε τους Ζέκα και Κλωναρίδη ν' αρχίζουν τρέξιμο, γεγονός που αποτελεί θετικό σημάδι για την συμμετοχή τους στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μίντιλαντ, σε μία εβδομάδα.

Ο Μλάντεν Πέτριτς από την άλλη, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την Κυριακή.

Όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Παναχαϊκή, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας ασκήσεις σε μικρούς χώρους (πέντε εναντίον δύο), ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Την Παρασκευή οι Κυπελλούχοι έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν το Σάββατο στο Κορωπί, όταν και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας για τον πρώτο αγώνα με την Μίντιλαντ για τα playoffs του Europa League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ