ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για ΠΑΟΚ

Δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό για ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι κατηγορίες του Ιβάν Σαββίδη ότι ο Παναθηναϊκός "συνωμότησε" με τον Ολυμπιακό στη συζήτηση για την κατανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά στις ομάδες της Λίγκας, προκάλεσε έντονη ενόχληση στα στελέχη της Πράσινης ΠΑΕ.

Δυσαρέσκεια και εκνευρισμό προκάλεσαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι συνωμότησαν στη συζήτηση στη Superleague για την κατανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, στηρίζοντας (και επιβάλλοντας, εν τέλει) το 60-40 (βαθμοί - ισομερής διανομή) έναντι του 50-50, που ήθελαν οι δύο Δικέφαλοι και οι 11 "μικροί".

"Εμείς δεχτήκαμε να χάσουμε 1,4 εκατομμύριο ευρώ για να μοιραστούν επιπλέον χρήματα στις άλλες ομάδες και ο ΠΑΟΚ χάνει μόλις 300.000 ευρώ, αφού ακόμα δεν έχει ανανεώσει με την κεντρική διαχείριση" σχολίαζαν με νόημα στο Τριφύλλι, καταγράφοντας τη "θυσία" καθεμιάς από τις δύο ΠΑΕ υπέρ των "μικρών".

Κυρίως, όμως, η άτυπη εξομοίωση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό από τον Σαββίδη έφερε την αντίδραση των στελεχών του Παναθηναϊκού. Όπως εξηγούσαν, ο Γιάννης Αλαφούζος πρωτοστατεί εδώ και μία τετραετία στην ανάδειξη των ατασθαλιών του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συνεπώς, προσθέτουν, είναι αδιανόητο να ταυτίζονται οι δύο άνδρες, έστω και σε ένα ζήτημα ήσσονος σημασίας.

Ακόμα, τόνιζαν ότι ο Αλαφούζος ουδέποτε σκέφτηκε να επισκεφτεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του, μία ενέργεια που παραδέχτηκε ότι έπραξε ο Ιβάν Σαββίδης. Καταλήγοντας, επισήμαιναν ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει προσηλωμένος στην κάθαρση του αθλήματος και με αυτό το γνώμονα θα συνεχίσει να κινείται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ