ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο φιλικά για τον Παναθηναϊκό

Δυο φιλικά για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι συμφώνησαν με την Καλλιθέα για φιλικό στο Κορωπί την Κυριακή ενώ την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί η φιλική αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ το Σάββατο (11/10) στην Κωνσταντινούπολη.

Όχι ένα αλλά δυο φιλικά στις επόμενες δυο εβδομάδες αναμένεται να δώσουν τελικά οι πράσινοι με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει οι παίκτες του να μένουν σε εγρήγορση τόσο λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος όσο και της διακοπής λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων.

Οι πράσινοι αρχικά ήρθαν σε συμφωνία με την Καλλιθέα ώστε να δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα την Κυριακή στο Κορωπί με το ματς να είναι κεκλεισμένων των θυρών για φιλάθλους και ΜΜΕ. Μάλιστα στο φιλικό της Κυριακής αναμένεται να παίξουν και κάποιοι νεαροί επαγγελματίες από την ομάδα των Νέων.

Την Τετάρτη τώρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη για φιλικό με την Μπασακσεχίρ το Σάββατο (11/10).

Μάλιστα η επίσκεψη των πράσινων στην Πόλη θα περιλαμβάνει και άλλες δραστηριότητες πλην του φιλικού με τον σύλλογο της Τουρκίας ο οποίος βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Προπόνηση για τους παραμένοντες

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή των πράσινων στην Πορτογαλία θα προπονηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη υπό τις οδηγίες των Σαμάρα και Χέντερ.

Έτσι οι Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Μέντες, Σταματάκης, Μπερίσα, Μπεργκ θα βρεθούν στο Κορωπί και θα ακολουθήσουν ο καθένας το πρόγραμμα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ