ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο συνεχόμενες τεσσάρες οκτώ χρόνια μετά για τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟ / CUP / PANTHRAKIKOS-PANATHINAIKOS
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟ / CUP / PANTHRAKIKOS-PANATHINAIKOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τη σεζόν 2008-09 είχε να κερδίσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια με σκορ 4-0 ο Παναθηναϊκός. Και τότε όπως και τώρα είχε μια νίκη στο Κύπελλο και μια στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ.

Από τεσσάρα σε τεσσάρα πήγε ο Παναθηναϊκός στα ματς με Αστέρα και Παναιτωλικό επικρατώντας με το ίδιο σκορ, 4-0, και στα δυο παιχνίδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί εδώ και οκτώ χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2008-09 όταν σε μια ανάλογη περίπτωση, πρώτα σε ματς Κυπέλλου και εν συνεχεία σε αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 4-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και εν συνεχεία τον Άρη στην Λεωφόρο.

Με τον Τεν Κάτε τότε στον πάγκο αρχικά οι πράσινοι αντιμετώπισαν στις 14 Ιανουαρίου 2009 εκτός έδρας τον Πανθρακικό και τον φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ με σκόρερ τους Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο.

Τέσσερις μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε υποδεχθεί τον Άρη στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και είχαν επικρατήσει και πάλι με 4-0 με δυο γκολ του Καραγκούνη και από ένα των Ρουκάβινα, Κλέιτον.

Ο μόνος κοινός παρανομαστής ανάμεσα σε εκείνη την ομάδα και τη σημερινή, πλην του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, είναι ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος τότε υπερασπιζόταν την πράσινη εστία ενώ σήμερα είναι προπονητής τερματοφυλάκων του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ