ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο γκολ για να φτάσει τον Κωνσταντίνου θέλει ο Μπεργκ

Δυο γκολ για να φτάσει τον Κωνσταντίνου θέλει ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει επιστρέψει για τα καλά στα γκολ και θέλει δυο ακόμα για να φτάσει όσα πέτυχε σε τέσσερα χρόνια με την πράσινη φανέλα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά την φετινή σεζόν με τον τραυματισμό στην κλείδα (έχασε 13 ματς) και κάποιες ιώσεις (πνευμονία) που τον κράτησαν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετό χρονικό διάστημα αλλά όταν παίζει καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα καλύτερα από τον κάθε άλλον στραίκερ στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος και στο ματς με τον Ατρόμητο πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο και σημείωσε δυο γκολ με τα οποία ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και ένα σημαντικό τρίποντο για τα πλέι οφ.

Ο Σουηδός πλέον μετράει συνολικά 32 γκολ σε 56 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και θέλει δυο ακόμα για να φτάσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στην λίστα των πράσινων σκόρερ σε αγώνες πρωταθλήματος. Με την διαφορά ότι ο Κύπριος στραίκερ αγωνίστηκε στο τριφύλλι για τέσσερα χρόνια ενώ φέτος ο Μπεργκ ολοκληρώνει τον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό.

Θέλει ένα ακόμα για να περάσει τη περσινή του επίδοση

Επίσης με τα δυο που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 16 φέτος όσα ακριβώς είχε και πέρυσι στο πρωτάθλημα και με ένα ακόμα στις 4 αγωνιστικές που απομένουν θα ξεπεράσει την περσινή του επίδοση σε αγώνες πρωταθλήματος πάντα και με δυο ακόμα θα ξεπεράσει τη συνολική περσινή του απόδοση.

Χαρακτηριστικά πέρσι είχε πετύχει 23 τέρματα σε 40 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ φέτος έχει ήδη βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 22 φορές σε 30 ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ