ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο γκολ ενάμιση χρόνο μετά ο Λέτο

Δυο γκολ ενάμιση χρόνο μετά ο Λέτο
Λέτο Κατάνια

Ο Σεμπαστιάν Λέτο επέστρεψε στα γκολ με την πράσινη φανέλα μετά τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες. Διαβάστε πότε ήταν η προηγούμενη που σκόραρε. Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα (VIDEOS).

Σε ένα "τρελό" ματς στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την Βέροια, όμως στο τέλος της αναμέτρησης επικράτησε με 3-2.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο επέστρεψε στα γκολ με την πράσινη φανέλα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα (94ο λεπτό) έγραψε το 3-2 φτάνοντας τα δυο τέρματα.

Πότε ήταν όμως η τελευταία φορά που πέτυχε γκολ σε αγώνα ο Αργεντινός άσος; Και πότε η προηγούμενη φορά που το έκανε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Ας τα δούμε αναλυτικά.

Τελευταία φορά που πέτυχε γκολ (συμπτωματικά έβαλε δυο τέρματα:

29/11/2014 Τραπάνι - Κατάνια 2-2 (Αμπάτε 9', Μπάσο 19' -- Λέτο 46' 76').

Τελευταία φορά δυο γκολ με τον Παναθηναϊκό:

17/12/2011 Παναθηναϊκός - Αστέρας 3-1 (Λέτο 8', 79', Μπουμσόνγκ 66' -- Ουσέρο 84').

Το τελευταίο του γκολ με τον Παναθηναϊκό:

8/1/2012 Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 1-0 (Λέτο 24').

Λέτο: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

"Η αλήθεια είναι πως δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία, αλλά νομίζω πως πάω καλά. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει ευκαιρία για να παίζω στους αγώνες", είπε αρχικά στην NOVA μετά το ματς και συνέχισε:

Για το εάν τον βολεύει η θέση που αγωνίζεται: "Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, αισθάνομαι άνετα, αν κι όπως ξέρετε είμαι εξτρέμ".

Για το πως νιώθει όταν σκοράρει στη Λεωφόρο: "Η πρώτη φορά ήταν σήμερα, αλλά αισθάνθηκα όμορφα, ήταν σημαντικό γκολ για την ομάδα, για τους φίλους".

Για το γεγονός πως είχε να πετύχει 2 γκολ με τον Παναθηναϊκό από τον Νοέμβριο του 2012: "Θα έλεγα ότι μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό. Επίσης, είχα μείνει 1,5 χρόνο περίπου μακριά από το γκολ, οπότε είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα.Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος".

Για το αν το δύσκολο κομμάτι της σεζόν ακολουθεί από εδώ και πέρα: "Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στους επόμενους δύο αγώνες. Να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό, να έχουμε αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη και να μπούμε στα play off".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ