ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δωρεάν τα εισιτήρια στην Μόσχα

Δωρεάν τα εισιτήρια στην Μόσχα
INTIME SPORTS

Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν το μακρινό ταξίδι για την Ρωσία και την αναμέτρηση με την Ντιναμό δεν θα πληρώσουν το εισιτήριο της αναμέτρησης μετά από συνεννόηση των δυο διοικήσεων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (27/11) στην Μόσχα την Ντιναμό σε ένα παιχνίδι που δεν έχει μαθηματικό ενδιαφέρον για το τριφύλλι αλλά οι πράσινοι δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους. Στις εξέδρες θα βρεθούν φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για αυτή την εκδρομή.

Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ όσοι κάνουν το ταξίδι για την Μόσχα δεν θα πληρώσουν εισιτήριο μετά από σχετική συμφωνία και συνεννόηση των δυο ομάδων.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από την Παρασκευή 21/11 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα Dinamo Moskva – Panathinaikosγια τη φάση των ομίλων UEFA Europa Leagueπου θα διεξαχθεί στο Arena Khimkiτης Μόσχας, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και τοπική ώρα 19:00.
.
Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στο [email protected]ή μέσω fax στο 210 8709299, με απαραίτητη προϋπόθεση τη γνωστοποίηση των πληροφοριών που αφορούν στη μετακίνηση από και προς τη Μόσχα, καθώς και τις σχετικές πληροφορίες διαμονής τους στη Ρωσική πρωτεύουσα, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της UEFA. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι θα ενημερωθούν από το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ.

Το κόστος του εισιτηρίου για τους φιλάθλους μας είναι δωρεάν, ύστερα από συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ