ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Να ξεχάσουμε την Ντινάμο, ακολουθεί ο Πλατανιάς"

Δώνης: "Να ξεχάσουμε την Ντινάμο, ακολουθεί ο Πλατανιάς"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης ήταν εξαιρετικός στο ματς με τη Ντινάμο Μόσχας και μίλησε για την ήττα της ομάδας του, αλλά και τον επικείμενο δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δώνης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ντινάμο Μόσχας, την ήττα της ομάδας του, την προσπάθεια ανασύνταξης και το ματς που ακολουθεί με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα από τη Ντινάμο Μόσχας:

«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις, μας ενδιαφέρει εξίσου το πρωτάθλημα και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά».

Για το αν η μεγάλη προσπάθεια που έγινε στα δύο τελευταία ματς, επηρεάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά:

«Έχουμε συνηθίσει στα πολλά παιχνίδια. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει τον καλό της εαυτό και οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την ομάδα του Πλατανιά και το ματς της Κυριακής:

«Ήταν το κρητικό ντέρμπι. Κέρδισε τον Εργοτέλη με 3-0 και επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι, γνωρίζω ότι έχει μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να είμαστε αυτοί που πρέπει και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω και να κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να κερδίσουμε».

Για την καλή του παρουσία στο παιχνίδι με την Ντινάμο Μόσχας και την ανοδική του πορεία:

«Είναι σημαντικό αυτό. Μέσα από τις προπονήσεις δουλεύω αρκετά και προσπαθώ να βγάζω στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε καθημερινά. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου, νομίζω ότι τα πήγα καλά και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ