ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ξέρω τι σημαίνει να πηγαίνεις σχολείο μετά από ήττα"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Δώνης ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ήταν αυτός που μίλησε με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την ήττα του τριφυλλιού στην Λιβαδειά.

Ο Χρήστος Δώνης μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές που κάθισαν για περισσότερη ώρα μπροστά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και συζήτησαν μαζί τους ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη για την εμφάνιση και την ήττα των πράσινων.

Μια συγγνώμη που ζήτησε και λίγη ώρα αργότερα μιλώντας στη κάμερα της "NOVA". Ο νεαρός μέσος που έπαιξε ως σέντερ φορ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έδωσε και την αγωνιστική του εξήγηση για την εικόνα των "πράσινων".

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Δεν ήμασταν καθόλου καλοί ειδικά μετά το 20' στο πρώτο μέρος οπισθοχωρήσαμε και δεν καταλαβαίνω το γιατί κάναμε πίσω. Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια έβαλε δυο γκολ με δυο ευκαιρίες.

Βιώνουμε μια άσχημη κατάσταση, καταλαβαίνω τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και θέλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από τον κόσμο που δεν έχει συνηθίσει τον Παναθηναϊκό σε τέτοια κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγάλουμε την ομάδα απ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση".

Ήταν μια συγγνώμη η παρουσία σας στον κόσμο με το τέλος του αγώνα;
"Σίγουρα έχει παράπονα και είναι φυσιολογικό. Πήγαμε όλα τα παιδιά και εγώ με τον Κουρμπέλη καθίσαμε λίγο περισσότερο και ζητήσαμε συγγνώμη, τους είπαμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει η ομάδα απ' αυτή την κατάσταση. Σίγουρα ξέρω τι σημαίνει Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να πρέπει να πας στο σχολείο και η ομάδα σου να μην έχει κερδίσει και να πρέπει να πας. Λυπάμαι, προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Είμαστε εδώ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε παραπάνω".

Τι άλλαξε και η ομάδα ήταν καλύτερη στα τελευταία λεπτά;
"Νομίζω ότι από τη στιγμή που βάζεις ένα γκολ, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Πετύχαμε και ένα δεύτερο αλλά δεν είχαμε το χρόνο για να ισοφαρίσουμε το ματς".

Εσύ αγωνίστηκες και πάλι στην επίθεση;
"Δεν έχω πρόβλημα. Όταν με βάζει ο προπονητής μου σε μια θέση στην ενδεκάδα εγώ προσπαθώ όσο μπορώ. Θα μπορούσα να είχα σκοράρει. Αντί να πάει δοκάρι και μέσα πήγε δοκάρι και έξω".

Σου δίνουν συμβουλές ο πατέρας σου και ο αδερφός σου;
"Νομίζω ότι συζητάμε διαφορετικά πράγματα. Ο πατέρας μου ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός, οι συμβουλές που μου δίνει είναι πως πρέπει να βγει η ομάδα απ' αυτή την κατάσταση".

Ο προπονητής σας φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος; Σας είπε κάτι;
"Εγώ προσωπικά επειδή ήμουν στον κόσμο με τον Κουρμπέλη δεν τον είδα στα αποδυτήρια. Είναι λογικό να είναι απογοητευμένος γιατί δεν έχουμε κάνει διπλό. Βλέπει αυτά που δουλεύουμε ότι δεν του βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ