ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Να μην κοιτάμε τα εξωαγωνιστικά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Δώνης μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο πρέπει να κοιτάει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Χρήστος Δώνης μίλησε στον Sport24Radio 103,3, στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Μπάμπη Τσιμπίδα για την νίκη των πράσινων με 2-0 επί του ΠΑΣ, αλλά και για όσα συμβαίνουν στα διοικητικά της ομάδας.

Για τον αγώνα:
“Ήταν μεγάλο κέρδος για εμάς το ότι σήμερα ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε η εικόνα μας να τους κάνει να έρθουν ακόμη πιο κοντά μας. Πιστεύω ότι αυτό που δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει σιγά – σιγά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι. Κερδίσαμε ένα ματς στην έδρας μας. Ελπίζω να κάνουμε ένα δυνατό σερί, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια”.

Για το πως εισπράττει όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον Παναθηναϊκό:
“Είναι δύσκολο για εμάς τους παίκτες, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει συνηθίσει σε μεγάλες δόξες και την ομάδα του να πρωταγωνιστεί. Σίγουρα δεν θέλουμε να βλέπουμε αυτή την κατάσταση και δεν είμαστε χαρούμενοι με όσα συμβαίνουν.

Εμείς από την μεριά μας είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να μην έχουμε στο μυαλό μας όσα συμβαίνουν στα διοικητικά. Πρέπει να κοιτάμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι”.

Γα το κλίμα στην ομάδα:
“Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι καλό. Οι Έλληνες παίκτες προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους ξένους ότι δεν πρέπει να σκέφτονται τα εξωαγωνιστικά και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει συνηθίσει σε δόξες.

Αυτή την στιγμή είναι σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να κοιτάμε τι γίνεται εξωαγωνιστικά”.

Για το πότε πιστεύει ότι θα σταθεροποιηθεί η απόδοση του Παναθηναϊκού:
“Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί σιγά σιγά, αν παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι την νίκη”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ